Loading Events

« All Events

Aktivacija Osobnog Kompasa – Stupanj 1

December 19 - December 20

STUPANJ 1 – OBITELJSKA MAPA

Svaki ozbiljan rad na sebi prije svega podrazumijeva uspostavljanje zdravih obiteljskih odnosa. Jer, obitelj je prva zajednica s kojom se osoba suočava prilikom dolaska na ovaj svijet. Temeljna svrha obitelji ja da osoba upozna dimenziju bezuvjetne ljubavi. Ukoliko odnosi unutar obitelji nisu uspostavljeni na zdrav način, nisu utemeljeni na bezuvjetnoj ljubavi, tada će se takvi odnosi izraziti na psiho-fizičkom planu. Osoba može imati svakojakih problema počevši od nemogućnosti izgradnje zdravih odnosa s okolinom, nepoznavanje vlastitih ciljeva i vlastite izvorne prirode, a ukoliko osoba dovoljno dugo provede u odnosima ne utemeljenim na bezuvjetnoj ljubavi, bolest se manifestira i na fizičkom tijelu.

Aktivacijom osobnog kompasa, razumijevanjem vlastitih traumatskih iskustava, osoba postepeno vraća vlastiti integritet. Povratkom osobnog integriteta dolazi do iscjeljenja duše i tijela, te osoba počinje težiti vlastitoj ostvarenosti. Ono zbog čega se osoba suočava s određenom problematikom jesu podsvijesni sadržaji koji ako ih se dugo ignorira počinju izlaziti na površinu milom ili silom. Podsvijesni um je mehanički i on radi ono što mu se naredi i od toga ne odustaje. Ukoliko je osoba učila graditi odnose unatar nezdravih obiteljskih odnosa, tada je osoba svoju podsvijest programirala na takav način funkcioniranja i na takav način se nastoji povezati sa svijetom oko sebe. U trenutku traume osoba je bila svjesna negativnog utjecaja, međutim pod snagom traume osoba je jednostavno zaboravila kako i zašto su podsvjesni programi upisani.

Pod pritiskom roditeljskih uloga osoba je odustala od velikih dijelova vlastite osobnosti koji joj nedostaju kako bi uspješno transformirala negativne obiteljske odnose, te iz vlastite slobode počela graditi vlastiti život.

Teme koje se obrađuju:

  1. Razvoj ljudske osjećajnosti
  2. Povezanost čovjek i prirode
  3. Temeljna raspoloženja poterbna za osobni razvoj
  4. Faze odrastanja – fizičko, emotivno, intelektualno, samospoznaja
  5. Što je trauma i kako nastaje?
  6. Dimenzije zdravlja
  7. Što nas spriječava u osobnom razvoju?
  8. Obiteljska mapa – transformacija obiteljskih odnosa
  9. Metoda kreacije / diskreacije
  10. Meditacija dostizanja mira

Details

Start:
December 19
End:
December 20
Website:
https://damirbutkovic.com.hr/hr/workshops/personal-compass-activation/

Venue

Adamovec
Adamovec, 10363 Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map

Organizer

Damir Butkovic
Phone:
+385 98 485 691
Email:
damir.butkovic@gmail.com
Website:
https://damirbutkovic.com.hr/en

Start typing and press Enter to search