Osobni Razvoj


Problemi u ljudski život dolaze sa smislom da osoba nauči nešto novo i da postane sposobnija za život. Sve dok je osoba opterećena nepoželjnim stanjima prošlih iskustava, mjesta za nove spoznaje i nova iskustva ima jako malo ili ga uopće nema. Tijekom tretmana osoba se suočava s traumatskim iskustvima i prolazi kroz osobnu transformaciju. Osoba problem prepoznaje po simptomima – mislima, emocijama, ulogama, tjelesnim stanjima, i instiktima. Ima jako puno problema s kojima se čovjek može suočavati poput individualnih problema, obiteljskih problema, problematičnih odnosa s partnerom, problem postavljanja ciljeva, povezanost s astralom, implanti, kletve, arhetipovi, bolesti tijela, itd. Postoji puno tipova utjecaja koji  mogu narušiti osobni integritet koji se može obnoviti prolaskom kroz proces psihoterapije.

Tijekom samo jednog tretmana osoba može rastvoriti ograničavajuće strukture koje odvajaju osobu od samo-ostvarenosti. Osnovno raspoloženje koje je nužno za uspjeh je ljubav prema istini. Osoba treba imati dovoljno jaku namjeru za poboljšanjem vlastitog života koje se dugoročno može graditi jedino na istini. U ljubavi prema istini krije se odgovornost osobe za vlastitu kreativnu ostvarenost, jer sve što je izgrađeno na lažima ne može opstati, iako laž sama po sebi nije beskorisna, jer omogućuje osobi da spozna što je istina. Snaga volje da čovjek preuzme odgovornost za sebe treba biti jednako jaka kao i snaga volje za udahom kisika pod vodom nakon nekoliko minuta. S takvom namjerom, strpljenjem i hrabrošću nestaju sve granice.

Tijekom tretmana osoba je u komunikaciji sa svjesnim i podsvjesnim sadržajima, spoznaje simptome i uzrok, odnosno strukturu vlastite problematike, te u konačnici dolazi u kontakt s nadsvijesti te uči lekciju koja stoji iza problema. Učenjem lekcije mijenja se percepcija okoline i ponašanje osobe. Mišljenje, osjećanje i namjera osobe su uravnoteženi. S uravnoteženošću je također transformiran utjecaj na fizičko tijelo, te se ono počinje zacjeljivati.

Radi se o vrlo jednostavnom i prirodnom procesu utemeljenom na anatomiji ljudskog energetskog tijela (misli, osjećaji i namjera). Ovo je jedan-na-jedan razgovor, ali na svim razinama ljudskog postojanja.

Start typing and press Enter to search